kecskemét

2018.01.20. 07:20

Kecskeméti iskolák is nyertek támogatást

Kecskeméti intézmények is sikeresen szerepeltek a tavaly is meghirdetett Local Care elnevezésű pályázaton.

PN

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 2017-ben is meghirdette a Local Care elnevezésű pályázatát, melynek keretében a vállalat önkéntes dolgozói helyi intézmények, alapítványok fejlesztési projektjeinek támogatására nyújthatták be pályázataikat.

Tavaly év végén rekordmennyiségű, összesen 26 pályázat érkezett be a cég kecskeméti telephelyére és a budapesti R&D Központjába – így 12 általános iskola, óvoda és alapítvány részesült összesen mintegy 16 millió forint támogatásban.

Kecskeméten a Bolyai János Gimnázium, a Zrínyi Ilona Általános Iskola, a Corvin Mátyás Általános Iskola, a Kecskeméti Református Általános Iskola, a Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola, a Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a kecskeméti Autizmus Centrum Iskola és a Katona József Gimnázium, míg Budapesten a Domokos Pál Általános Iskola és a Kőrösi Csoma Általános Iskola, az Észak-Kelenföldi Óvoda és a Lépjünk, hogy Léphessenek Egyesület kapott támogatást tantermek felújítására, korszerű oktatási célú eszközök beszerzésére és a természettudományos, valamint a digitális oktatás fejlesztésére.

A Knorr-Bremse jótékonysági szervezete, a Knorr-Bremse Global Care e.v. a társadalmi felelősségvállalás jegyében több mint 10 éve segíti a rászorulókat világszerte. 2015-ben, a Knorr-Bremse Global Care fennállásának 10. évfordulójára egy egyedülálló kampányt indított, mely az önkéntesként tevékenykedő dolgozói munkáját segítette a régióban.

Azóta a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. minden évben bátorítja dolgozóit, hogy önkéntes munkát vállaljanak fel közösségi projektekben, amit a vállalat anyagilag is támogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!