Beruházás

2020.11.29. 17:53

Járdákat újítanak meg Baján

Az ősz végi időszakban is folynak az út- és járdafelújítások Baján.

Márton Anna

A költségvetésben tervezett infrastrukturális alap felhasználásának részeként több helyen is folyt vagy folyik a munka ezekben a hetekben is – tájékoztatta hírportálunkat Széll Péter alpolgármester. Ezen a héten elkezdődött a Szent László utca egyik szakaszának teljes felületen való felújítása, amihez kapcsolódva a lehetőségek szerint a csapadékvíz elvezetését lehetővé tevő és elszivárogtató árkok kialakítására is sor kerül. Elkészült a Cirfusz utca egy szakaszának felújítása is.

A városban több helyszínen kátyúzási munkákat végeznek, a külterületen több helyen sor kerül a földutak használhatóbbá tételére is. A múlt héten elkészült a Szabadság út Batthyány utca és a Szentháromság tér közötti szakaszának járdafelújítása, valamint jelenleg zajlik az Attila utca járdájának építése is. A hét végére a Sugovica-híd Véndió vendéglő felőli lépcsője is elkészül, ami így hamarosan a Petőfi-szigeti oldalon is javítja a gyalogos közlekedés lehetőségeit. Ezeknek a munkáknak is, illetve a Korsós utcá­ban elinduló csapadékvíz-elvezetés építésének is a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai a kivitelezői..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!