Celebfigyelő

2022.07.03. 14:36

Nagy Adri Kecskeméten koncertezett, Kocsis Tibor családjával csónakázott

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

MHN

Fotó: Nagy Adri Facebook-oldala

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő a napokban szülővárosában koncertezett. Mint azt Instagram-oldalán írta, elképesztő érzés volt számára azon a téren állni, ahol évekkel ezelőtt még csak álmodozott az énekesi karrierről.

Kocsis Tibor, lajosmizsei származású énekes Instagram-oldalán arról számolt be, hogy családjával a Szentendrei-sziget legszebb részén, Kisorosziban csónakáztak pár napja. 

Nádai Anikó, bajai és keceli kötődésű egykori valóságshow-szereplő, műsorvezető, aki várandóssága utolsó időszakában jár, gyönyörűen fest a Facebook-oldalára feltöltött fényképen.

Forrás: Nádai Anikó Facebook-oldala

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti nyertese, barátnőjével első közös otthonukban készített képpel jelentkezett be Instagram-oldalán.

Lélegzetelállító felvételt készített a petéit éppen lerakó szitakötőkről Daróczi Csaba, soltvadkerti fotóművész. Ahogy ő fogalmazott Facebook-bejegyzésében „régi bakancslistás kép” ez.

Forrás: Daróczi Csaba-Photography/Facebook

Borbás Marcsi, bácsalmási származású Prima-Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, milyen nagyra nőttek az articsókabokrok a kertjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!