Celebfigyelő

2022.03.26. 18:42

Nagy Adri csodaszép ruhában gálázott, Miklósa Erika az Operaház öltözőjéből jelentkezett be

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

M.-H. N.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő A Dal című műsorban már használt elegáns ruhájának újragondolt verziójában érkezett a neves divatmagazin gálájára. Csodásan nézett ki.

 

Berki Mazsi, kecskeméti származású influenszer Instagram-oldalán szalmakalapos fotóval jelentkezett be a fehér homokos, mexikói tengerpartról.

 

Daróczi Csaba, soltvadkerti fotóművész lenyűgöző, récékről készült felvételt osztott meg Facebook-oldalán követőivel.

 

Hosszú Katinka, bajai származású olimpiai bajnok úszónak a thaiföldi edzőtáborban jutott egy kis ideje a kikapcsolódásra is. Rózsaszín taxis kalandjáról Facebook-oldalán is beszámolt.

 

Miklósa Erika, kiskunhalasi származású operaénekesnő beavatta a követőit abba, hogyan alakul át a Hunyadi László című opera egyik szereplőjévé, Gara Máriává.

Kocsis Tibor, lajosmizsei származású énekes Instagram-oldalán számolt be róla, hogy költözik.

 

Tápai Szabina, kiskunhalasi születésű, EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó legkisebb gyermekével tett ki tündéri közös fotót Facebook-oldalára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!