Celebfigyelő

2022.02.13. 13:23

Szvitacs Alexa történelmi pillanatokat élt át, Borbás Marcsi téli munkával kapcsolódott ki

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

M.-H. N.

Szvitacs Alexa egy szerbiai csapatban játszhatott Fotó: Szvitacs Alexa Facebook-oldala

Tápai Szabina, kiskunhalasi születésű, EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó smink nélküli arcát mutatta meg követőinek. Igazi természetes szépség, ugye?

Szabados Ágnes, kiskunhalasi születésű műsorvezető, riporter kellemes, kora őszi képpel idézte fel a nyugodtabb, olvasással telt napjait. 

Hosszú Katinka, bajai származású olimpiai bajnok úszó Instagram oldalán közzétett látványosan videóban mutatta meg, mennyire természetes közeg is számára a víz. 

Szvitacs Alexa, a Kecskeméti Spartacus korábbi asztaliteniszezője Instagram oldalán arról számolt be, hogy történelmi hétvégén van túl. Az első magyar női para-asztaliteniszezőként külföldön segíthetett egy klubot az épek bajnokságában.

Borbás Marcsi, bácsalmási származású Prima-Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő Instagram oldalán arról írt, hogy nagyon szereti a meditatív, téli munkákat, mint például a diótörést. Mindezt szemléltetve egy kedves kis videót is megosztott követőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!