Bács-Kiskun

2024.06.14. 12:28

Magyarország Szépe: három megyebeli lány is bejutott a legszebb 16 közé

A Magyarország Szépe című szépségverseny felkészítő tábor programja lezárult, mindhárom Bács-Kiskun vármegyéhez kötődő lány továbbjutott. Így hamarosan a tévében szurkolhatunk a TOP 16-ból Csipak Zsuzsannának, Geiger Zsanettnek és Katzenbach Andreának.

Sebestyén Hajnalka

Arról már hírt adtunk, hogy idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az ország legrangosabb szépségversenyét. A Magyarország Szépe című gálaműsor június 23-án este élőben látható a Duna TV-n.

Magyarország Szépe,
Három megyebeli lány is bejutott a legszebb 16 közé
Fotó: Magyarország Szépe

Megyénk szépségei

 A 21 indulóból hárman Bács-Kiskun vármegyéhez kötődnek. Csipak Zsuzsanna Kecskeméten született 2003-ban. Jelenleg Budapesten él párjával, de mindig visszahúz a szíve vidékre, Kiskőrösre. Geiger Zsanett 2001-ben született Kiskunhalason. Csengődön élt 20 éves koráig, utána Budapestre költözött. Katzenbach Andrea 2000-ben született Kecskeméten, lakhelye Kiskőrös és Budapest. 

Táborban készültek fel

A 21 szépségből már csak 16 várhatja a döntőt. A felkészítő tábor eseményeiről a Magyarország Szépe számolt be.

A balatonfüredi Aura Hotelben vette kezdetét a Magyarország Szépe felkészítő tábora. Az első két napon lezajlott négy alverseny: a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty. A tét hatalmas, ugyanis ezek győztesei biztos résztvevői a televíziós finálénak, így minden versenyző igyekezett a legjobbat kihozni magából. A huszonegy jelölt az utolsó megmérettetésre igazán színes produkciókkal készült. Volt, aki zongorázott, akadt olyan lány, aki énekelt, több néptánc és modern tánc előadást is láthattak a jelenlévők, de néhányan rajzoltak és festettek produkció gyanánt.

TOP16

A nap végén kihirdették azt az öt versenyzőt, akik számára véget ért a verseny, így állt össze a döntős tizenhatfős mezőny, akiket a nézők láthatnak majd a június 23-i élő adásban a Dunán.

Az alversenyek győztesei: Biotech USA/Just Clear Miss Sport – Haszonics Dóra; Miss Fashion – Cseh Jázmin; Miss Natural Beauty – Szivos Dalma Rebeka; Luxoya Miss Talent – Hamikus Renáta. Kiesők: Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja, Tóth Rikker Fanni

TOP16: Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!