Hoppá!

2023.11.01. 13:31

Egy egykori Playmate is harcba szállt Jákob Zoli szívéért

Néhány nappal korábban álarcos bált szerveztek a Nagy Ő kérőinek, a TV2 műsorában azonban volt más meglepetés is. Két új lány szállt harcba Jákob Zoliért, egyikőjükről meztelen képek is készültek.

Orosz Fanni Flóra

Aubert Evelin

Fotó: Tv2

Idén Jákob Zoltán, a hartai származású milliárdos főszereplésével indult útjára a Nagy Ő című műsor, ahol fordulatokból sosincs hiány. A lányok azt hitték, végre egy este csak a szórakozásról szól, aztán jött a fekete leves. Két új lány költözött be a kastélyba: Evelin és Imola. Utóbbiról korábban már megírtuk, hogy lehet, hogy csak a pénzre hajt, ezúttal viszont Evelinről is napvilágot látott néhány izgalmas dolog.

Izgalmas részletek a szőke szépség életéről, de még inkább a testéről. A 36 éves Aubert Evelin még a 2010-es években vált sikeressé és ismertté, ugyanis korábban Playmate-ként is dolgozott, az interneten pedig számtalan félmeztelen képet lehet róla találni.

Azt nem tudni, hogy Zoli tisztában volt-e a szőkeség korábbi foglalkozásával, viszont a lány nem maradhatott sokáig a kastélyban, hiszen Zoli egy nap után búcsút vett tőle.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!