Wors

2023.07.25. 19:04

A bácsalmási lemezlovas több hazai fesztiválon is bemutatkozott

Június végén a Balaton Soundon Hamvai P. G.-vel egy közös dalt mutattak be, most a hétvégén pedig a Fehértone Fesztiválon bulizhatott a közönség a bácsalmási lemezlovas, Berecz János Roland (művésznevén Wors) zenéire.

Juhász Jenő

Wors (Berecz János Roland)

Az idei esztendő egyik slágerének dalszerzői és producerei Hamvai P. G (Hamvai Péter Loránd) és Wors (Berecz János Roland) voltak. Az Édesanya című vers szövegírója Sohonyai Attila, előadója pedig Gáti Oszkár. 

A bácsalmási lemezlovas elmondta, hogy zenei produceri munkáit a legnevesebb DJ-k játsszák hétről-hétre az országban, emellett Youtube-on is népszerűek a munkái. Különösen kedvelik a Sombrita remixet, mely a Radió 1 Disco's Hit zenei palettáján is helyet kapott. 

Berecz János Roland 6 évesen ismerkedett meg a Beatles együttes kazettáival, melyek remek kiindulópontot adtak a zenei karrier kezdetéhez. A 90-es évek közepén a hip-hop és a house zene volt számára a meghatározó, aminek köszönhetően 15 éves korában már a DJ pultban találta magát. Az ország számos szórakozóhelyén − például Békéscsabán, Siófokon, Szombathelyen, Nyíregyházán, Pécsett, Győrben, Baján vagy épp Keszthelyen − szórakoztatta már a közönséget. Fellépett már a Sziget Fesztiválon is, legutóbb pedig a kunfehértói fesztivál egyik színpadán Misa Bolk barátjával nyitották meg az idei partit. 

A helyi bemutatkozások palettáját fogja színesíteni az a zenei összeállítás, melyet augusztus 5-én, a bácsalmási Népek-Ízek Forgatagának DJ udvarán hallhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!