Celebfigyelő

2023.06.11. 16:27

Megyebeli lány a Miss World Hungary döntőjében

Vasárnap este kiderül: ki lesz Magyarország Szépe. Bács-Kiskun vármegyéből Nagy Annamáriáért szurkolhatunk. És persze szavazhatunk.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A 25 éves Nagy Annamária is bekerült a legszebb 16 lány közé, akik közül vasárnap este a Duna Tv-n 19.45-kor kezdődő Magyarország Szépe döntőn eldől, ki viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti hazánkat a világversenyen.

A verseny hivatalos oldalán Nagy Annamária elmondta: Dunavecséről érkezett. Azért jelentkezett a versenyre, hogy minél több tapasztalatot szerezzen, növelje az önbizalmát. A fiataloknak az üzeni: merjenek bátrak lenni és küzdeni céljaikért.

A versenyt megelőző Királynő útja összefoglaló műsorban szólt további terveiről. Az óvodapedagógusi hivatást azért választotta, mert nagyon szereti a gyerekeket. Nap mint nap látja: milyen nagy boldogság az anyaság. A jövőben szeretné támogatni, hogy a hátrányos helyzetű várandósok és gyermeket tervezők minél több genetikai vizsgálaton vehessenek részt, hogy ők is boldog édesanyákká válhassanak.

 

 

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!