Megszenvedte

2023.08.06. 09:30

A konyhapadlón fekve zokogott a szépségkirálynő

Tündérmeséből lett rémálom – nagyon megviselte, szó szerint a padlóra tette a válás a Miss Universe Hungary 2012-es győztesét. Konkoly Ági egy Instagram-posztban először beszélt arról, amit átélt.

MW

Itt még mesebeli volt az egykori szépségkirálynő élete

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Mint egy igazi tündérmese, úgy indult a Miss Universe Hungary győztesének és a sármos focistának a kapcsolata. Szépek és fiatalok voltak, megismerkedésük után szinte azonnal megtörtént az eljegyzés, majd az esküvő, ahol már tudták: nemsokára kislányuk születik. 2015-ben Konkoly Ági világra hozta Zoét, majd három évvel később megszületett Zora. A külső szemlélő számára igazi álomcsalád voltak, soha egy botrány, egy hangos veszekedésről nem jött hír felőlük. Ezért is lepődött meg mindenki, amikor 2020-ban bejelentették, válnak – írja a Metropol.  

Mikor éjszakánként a konyhapadlón fekve zokogtam… Mikor minden este sírva aludtam el, reggelente pedig azzal a megsemmisítő érzéssel keltem: nincs értelme az életemnek. Hónapok teltek el így. Hónapokig éltem félemberként. Hónapokig könyörögtem a teraszon térdelve valakinek, hogy SEGÍTSEN. Volt, hogy ordítottam, volt, hogy a szenvedéstől kimerülten csak feküdtem a kövön és néztem magam elé. Ezt persze senki nem látta rajtam, mert napközben igyekeztem felvenni azt a »tökéletes« mosolyt, viselkedést, amit elvártak tőlem. Szégyelltem, ami történik, és igyekeztem nem csalódást okozni a körülöttem élőknek. De hánytam a tökéletességtől. Rosszul voltam attól a képtől, amit hittek rólam/rólunk. Közben utáltam magam, amiért ezt érzem. Önmagamat hibáztattam

– írta a bejegyzésében Ági, aki már túl van a pokoljáráson, és hálás élete legmélyebb pontjáért. 

A nehéz érzések képesek jelzőlámpaként utat mutatni

 – figyelmeztette azokat a követőit, akik hasonló helyzetekkel kell megküzdjenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában