Teljesen meghatódott

2022.03.21. 17:50

Zokogott Gregor Bernadett

Magyarország Érdemes Művésze díjjal jutalmazták Gregor Bernadettet, aki leírhatatlan érzésnek nevezte, hogy épp az ő szakmai tevékenységét ismerték el, számos tehetséges kollégája közül.

A művésznő úgy érzi, hogy fontosak ezek a visszajelzések az életben, akár egy virtuális vállonveregetés, mely megerősíti, hogy valóban megérte ezt a hivatást választani és hogy jó irányba halad szakmailag.

Gregor Bernadett bevallotta, hogy jókor jött ez az elismerés, mert épp szakmai mélyponton érezte magát, amikor értesítést kapott a jelöléséről.

 

 

"És akkor jött pont ez a dolog, amire nem számítottam és reggel néztem meg pont az email postafiókomat és úgy zokogtam mint egy kisgyerek" – nyilatkozta a Mokkában.

A színésznő elmondása szerint, hiába van az ember évek óta a szakmában, vannak olyan időszakok, amikor kételkedik magában, annak ellenére is, hogy rengeteg színdarab áll mögötte. Úgy gondolja, mindenki számára fontos a pozitív visszajelzés, hogy jól csinálja, amit csinál.

Gregor szerint ezek az elismerések adnak egy fajta önbecsülést, amit kamatoztatni tud a későbbiekben a színpadon, de ezektől sem szabad elbizakodni szakmailag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában