Realisták figyelmébe

2021.02.15. 14:46

Itt a jóárasított Samsung Galaxy A32 5G

Nem csak olcsó, két szempontból még kiemelkedő is a koreai óriás újdonsága: elfogadható áron kínál 5G-t, s nagy az akkumulátora.

Forrás: Samsung

Az új Galaxy A32 5G okostelefonnal bővítik a sikeres „A” szériát.

Bár az 5G még messze nem mindenütt érhető el, nemigen érdemes az új hálózati képességekre felkészítetlen készüléket vásárolni – ezek viszont többnyire meglehetősen felárazottak. Az új Samsung pedig – már ahol lehetséges – akadozásmentes 5G streamelést és a szupergyors letöltést ígér.

A Galaxy A32 5G nagyméretű, 6,5 hüvelykes HD+ Infinity-V kijelzőjének is hosszú üzemidőt biztosíthat az 5.000 mAh kapacitású akkumulátor: a gyártó egész napos üzemidőt, 15W adaptív gyorstöltést ígér a felhasználóknak.

Végre megint hátlapba simul a kamerarendszer. A készülék 48 megapixeles főkamerája melletti, 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerája használatával még több minden fér egy képre. A 2 megapixeles mélységérzékelő, az 5 megapixeles makró és a 4K videórögzítés segítségével pedig az apróbb részletek is élesek lehetnek az képeken és videókon.

A biztonságért a Samsung védelmi platformja, a Knox felel, amelyet a készülék oldalán található ujjlenyomat-olvasó egészít ki.

Minden szín „fantasztikus”

A 2021-es A széria három árnyalatban érkezik, Fantasztikus Fekete, Fantasztikus Fehér és Fantasztikus Kék színekben.

Szerencsére az ár ezúttal nem került a fantasztikum birodalmába: a készülék 119 990 forintért elérhető.

Borítóképünkön az új „A” modell

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!