Szponzorált tartalom

2021.06.18. 16:07

János Vitéz Látogatóközpont

A kiskőrösi János Vitéz Látogatóközpont interaktív labirintusában a színházi díszleteknek, hang- és fénytechnikának, tabletes tárlatvezetésnek, érintőképernyőkön történő feladatmegoldásnak köszönhetően a látogató aktív szereplőjévé válik a történetnek.

Fotó: vargaga2

 

A turisták olyan egyedi látnivalókat keresnek, melyek megtekintésével különleges élményben lehet részük. Ezzel párhuzamosan, a 21. század technológiai fejlődésének köszönhetően az interaktivitás igénye is megjelent: a látogatók többé már nem maradnak a passzív befogadó szerepkörében, hanem aktívan részt szeretnének venni az adott turisztikai attrakció által kínált programlehetőségekben.

A kiskőrösi János Vitéz Látogatóközpont interaktív labirintusában a színházi díszleteknek, hang- és fénytechnikának, tabletes tárlatvezetésnek, érintőképernyőkön történő feladatmegoldásnak köszönhetően a látogató aktív szereplőjévé válik a történetnek, megfelelve ezáltal a modern kor igényeinek. Bátran ajánljuk tehát kicsiknek és nagyoknak, a kultúra, az irodalom, az innovatív technikai megoldások iránt érdeklődőknek, és a versek szerelmeseinek is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!