Szponzorált tartalom

2022.06.11. 08:06

Smarthotel, okosluxus a belváros szívében

Sem recepciós adminisztrációval, sem szállodai személyzettel nem fog találkozni a szegedi Noir Hotelben, ahol a kényelem kulcsa szó szerint az egyetlen, okostelefonra letölthető applikáció. Ezen keresztül foglalhat szállást, léphet be a hotelbe és a 17 apartman valamelyikébe, valamint egyenlítheti ki a számláját. Ennél gyorsabb, rugalmasabb szállásfoglalást keresve sem talál a környéken! Különleges élményben lesz része annak a vendégnek, aki a Szegeden töltött éjszakáihoz a Püspök utcai Noir Hotelt választja. Hogyan valósul meg a 17 szoba nyújtotta „high life” életérzés?

Luxus – okosan

A minőségi kényelem itt alap, és nem csak a kontaktmentes hotelélmény miatt. A virtuális szobakulcs mindig zsebre vágható, a foglalást akár két órával az érkezés előtt is elintézheti. A szobákat előzetesen is szemügyre veheti – mindezt egyetlen app, a TMRW Hotels applikáció segítségével. A luxusról és a stílusról árulkodó minőségi berendezés a legkisebb, egy légterű, konyhai részleggel ellátott stúdiószobára ugyanúgy jellemző, mint az egy vagy két hálószobás, erkélyes, konyhával, étkezősarokkal felszerelt apartmanokra. A tervezők figyelme a legapróbb részletekre is kiterjedt, akár a minőségi ágymatracokról, akár az evőeszközkészletről van szó.

Minden korosztálynak

Természetes, hogy a boutique-hotel ízléses bútorzata nemcsak harmóniát áraszt, hanem nagy fokú kényelmet is biztosít a vendégek számára. 

Itt a modernitás és a komfort tökéletes összefonódása valósul meg: a körbeforgatható LED-tv, az ingyenes wifi, a beépített USB-vel ellátott okoslámpák „high life” érzést keltenek a nyugalomra, valódi pihenésre vágyóknak. A hálószobai ágyak, a pótágyazásra is alkalmas, kihúzható kanapék kényelme, a felső kategóriás kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal felszerelt konyhai rész, a piperecikkekkel ellátott fürdőszoba messzemenően kielégíti az üzleti úton lévő átutazók, a turisták, a családok, a külföldiek, a romantikára vágyó fiatal párok, sőt, az idősebb korosztály igényeit is. 

Igen, jól olvasta: ma már az idősebb korosztály is könnyen boldogul az okostelefon nyújtotta lehetőségekkel. 

Ezek, no, meg a smarthotel szolgáltatásai végtelen szabadságot, függetlenséget, kényelmet varázsolnak az itt megszállók mindennapjaiba.

Megfizethető kényelem

A Noir Hotel akkor is jó választás, ha a násznép számára keres szállást vagy egyszerűen csak kíváncsi arra a páratlan, semmihez sem fogható szabadságérzésre, amelyet egy okoshotel nyújthat önnek. A parkolásra nem lesz gondja: a közeli mélygarázsban, valamint a hotelhez tartozó udvari, zárt parkolóban biztonságos körülmények között állhat az autója.

Mielőtt azt gondolná, hogy ezt a pompát nem önnek találták ki, megnyugtatjuk: a Noir Hotelben a helyi szállodákhoz igazodó árfekvésre számíthat. 

Ha az okosmegoldások híve, ne hagyja ki a Püspök utcai Noir Hotelt, amely a luxus és a modernitás tökéletes  elegyeként  kínál páratlan  esszenciát a vendégek számára.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!