Baon podcast

2024.04.22. 06:50

A hazaitól eltérő kihívást jelent Spanyolországban kézilabdázni – podcast

Csányi Dániel Kecskemétről indult kézilabdázó volt a Hír FM kecskeméti műsorának vendége. A sportoló némi kitérővel a közelmúlttól már Spanyolországban szerepel.

Horváth Péter

Csányi Dániel visszaemlékezett sportolói pályafutása kezdeteire, amikor még kisgyerekként a KTE-ben futballozott, valamint a HÉP-ben kosárlabdázott, de aztán a kézilabdánál maradt. Volt, amikor a három sportágat egyszerre űzte, de ez olyan leterhelést jelentett, hogy választania döntenie kellett a hozzá legjobban illő sportág mellett. Döntésében az is motiválta, hogy nagybátyja az NB I-es kecskeméti csapatnál volt kapus, és rengeteget járt ki meccsekre és szeretett bele a sportágba, de az is közrejátszott, hogy ebben érezte magát a legjobbnak.

Csányi Dániel, kézilabda, podcast
Csányi Dániel kézilabdázó
Fotó: Penovác Károly / Veszprém Megyei Napló

Csányi Dániel beszélt arról, hogy mely klubokban játszott itthon, majd a spanyolországi váltásról is szólt, kitérve arra, hogy mennyire más ott a játék, az edzők, a játékosok és a szurkolók, és arról, hogy miként birkózott meg ezzel. További részletek a podcastben. 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában