Hirdetés

2024.04.29. 23:55

Idén is a kecskeméti Mercedes-Benz gyár lett a legvonzóbb autóipari munkáltató

A Randstad kutatása alapján a magyar munkavállalók szerint 2024-ben is a Mercedes-Benz a legvonzóbb autóipari munkáltató.

PR cikk

Forrás: Mercedes

Idén tizenegyedik alkalommal díjazták hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók értékelése alapján a Mercedes-Benz lett a legvonzóbb munkaadó az autóipari szektorban.

A Randstad díját Jens Bühler, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vette át. Beszédében megköszönte az elkötelezett munkát a kecskeméti csapatnak, és felhívta a figyelmet arra, hogy a munkatársak szakértelmének köszönhetően folyamatos értékteremtés zajlik a gyárban. Kitért arra is, hogy a kecskeméti gyár minden tekintetben felkészült a mobilitás új korszakára és a mindenkori ügyféligények maradéktalan kiszolgálására, hiszen továbbra is gyártanak majd Kecskeméten belsőégésű motorral szerelt járműveket, illetve a jelenleg is zajló nagy volumenű gyárbővítés eredményeként további, tisztán elektromos modellekkel is bővül majd a kecskeméti termékportfólió.

A Randstad Awardon évről évre elért rangos helyezések bizonyítják, hogy a Mercedes-Benz a munkahelyi környezet javítása érdekében tett intézkedései eredményesek. Nem csak megerősítik a vállalat piaci pozícióját, de egyúttal vonzó célponttá teszik a munkavállalók számára is.

A Mercedes-Benz kecskeméti gyára büszke a díjra és ezúton is köszöni munkatársainak az elhivatottságukat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában