Kecskemét

2024.04.18. 16:08

Közösen ültettek rózsákat a diákok – galériával

Pénteken zárul a Bolyai Iskolák Találkozója. Ennek keretében a vendég diákok és pedagógusok számos izgalmas programon keresztül fedezhették fel a város értékeit.

Sebestyén Hajnalka

Mint arról beszámoltunk, idén Kecskemét a házigazdája a jubileumi 20. Kárpát-medencei középiskolás találkozónak, ahová kilenc iskola diákjai és igazgatói érkeztek Kecskemét mellett Mosonmagyaróvárról, Aknaszlatináról, Zentáról, Marosvásárhelyről, Budapestről, Salgótarjánból, Szombathelyről és Ócsáról. A háromnapos rendezvény megnyitóját szerda délután, a városháza dísztermében tartották. 

Közösen ültettek rózsafákat a diákok
Fotó: Bús Csaba

Pénteken zárul a Bolyai Iskolák Találkozója. Ennek keretében a vendég diákok és pedagógusok számos izgalmas programon keresztül fedezhették fel a város értékeit. A házigazda Bolyai gimnáziumban csütörtökön dr. Harnos István igazgató irányításával az iskolák képviselői, diákok és pedagógusok közösen ültettek el 9 rózsafát és 27 rózsabokrot.

A gyönyörű virágokat az iskola udvarán ültették el egy különleges forma közé, mely a Bolyais találkozó logóját szimbolizálta. A résztvevők sok fotót készítettek, sőt az iskola drónja a magasból is megörökítette a pillanatot. A Bolyaiban a korábbi években fákat ültettek közösen a találkozó résztvevői, most a rózsák mellett döntöttek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában