Friss hírek

2005.11.14. 15:07

Kiss Ramóna jó évet zár

Kiss Ramónának végülis jól végződik ez az esztendő. Bár nem egészen úgy indult. Hiszen legalább egy hónapig volt hangos a sajtó Majkával való szakításával.

BAMA

A Barátok közt sztárja, nyáron már mosolyogva, teli tervekkel nézett a jövő elé. Új lakásba költözött, amelyet egyik volt kollégájától bérelt. Vidám színekre festette át a lakást. Talán a tennivalók is lefoglalták, ezért nem sokáig búslakodott a csapodár Majka után. Hiszen egyetemre jár, vizsgáznia kellett. Ráadásul színházi munkája is akadt, a Turay Ida társulatban. Aztán pedig a Barátók közt Zsófiájára, Ramónára rátalált a szerelem. Méghozzá a focista Tóth Norbert személyében, aki éppen akkoriban lépett ki a régi kapcsolatából, amelyet a szintén RTL Klubos Liluval folytatott. A két csalódott szerelmes, jó időben, jókor találkozott. Azóta több hónap eltelt és még mindig együtt van a páros. Sőt, Ramóna azt tervezi, hogy összeköltözik párjával. Előfordulhat, hogy Kiss Ramóna december eleji születésnapját már egy lakásban élve ünnepli focista párjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!