Sport Bács-Kiskun

2010.08.10. 20:03

Rózsa Pál: Jó úton járunk!

Két mérkőzés - két vereség (MTK 2-4, FTC 1-2) az élvonalbeli Kecskeméti TE-Ereco labdarúgóinak eddigi bajnoki mérlege. A „mindenki támad és mindenki védekezik” futballt játszó lila-fehérek a pont nélküliségük mellett leginkább a gyenge helyzetkihasználásuk miatt kesereghetnek.

R. I.

Milyen a hangulat két elvesztett bajnokit követően? – kérdeztük Rózsa Pált, a klub többségi tulajdonosát.
– Azért nincs semmi probléma, mert tudjuk azt, hogy jó úton járunk. A keret átalakult a nyáron, össze kell rakni a csapatot. A játékunk tetszik a szurkolóknak, időnként kicsit már zavar, hogy a vereségek ellenére mindenki gratulál.

Akkor minden rendben, nem sajnálják az elhullajtott pontokat?
– Hogyne sajnálnánk? De leginkább azt sajnálom, hogy a Fradi-meccsen tapasztalt szenzációs hangulatban nem tudtunk győzni. Különösen a helyzetkihasználással van baj, két meccsen tizenhárom lehetőségből hármat váltottunk gólra, ha csak a helyzeteink felét belőjük, most hat pontunk lenne...

Bírálja a támadók helyzetkihasználását, mégis sebtében védőt igazoltak...
– Balogh Béla átigazolásában most tudtunk megegyezni az MTK-val. Ha lett volna lehetőségünk a megszerzésére a bajnokság előtt, már akkor leigazoltuk volna. A Ferencváros ellen bizonyított, szükség van rá a védelem tengelyében – mondta Rózsa Pál.  

R. I. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!