Sport Bács-Kiskun

2008.03.02. 12:26

Lerágták a körmüket - Képgalériával

Rengeteg ziccert hagytak ki a hazaiak. Rapi Róbert edző szerint ilyen mérkőzésekre is szükség van, mert lehet belőlük tanulni. Kiskunfélegyházi TVSE-Makó férfi NB I/B-s kézilabda mérkőzés 32-28 (16-15).

Szentirmay Tamás

Ahhoz, hogy a félegyháziak megtartsák helyüket a tabellán a bajokság végén is, ezt a mérkőzést hozniuk kellett. Az első gólt a vendégek szerezték, de aztán felváltva vezettek a csapatok. Tíz perc elteltével négy gólra nőtt a különbség a félegyháziak javára, de félidő végére mindössze egyre csökkent.

A második játékrészben a makóiak felszívták magukat, kiegyenlíttek, és a vezetést is megszerezték. Ebben az időszakban kapkodva idegesen játszottak a hazaiak, heteseket hibáztak, és volt úgy, hogy kiállítások miatt mindössze három mezőnyjátékosuk volt a pályán. Ezekben a percekben, több hazai szurkoló is rágta a körmét, hogy akkor most mi lesz. Sem a vereség, sem a döntetlen nem jött volna jól. Már csak tíz perc volt hátra, amikor megrázták magukat Pásztorék. Pillanatok alatt elhúztak négy góllal, és ezt az előnyt a mérkőzés végéig tartani tudták. A játék képe alapján akár tíz góllal is nyerhettek volna a kiskunfélegyháziak. Persze a szurkolók a négynek is örültek.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik