Bagó-Soós Liliána

2019.11.27. 06:50

Rendezném a filmem

A mindennapok fogságól szabadulni vágyó fiatal lélek sosem képes beletörődni abba, ahogy reggelenként az utcán, a szürke hétköznapok szürke embereivel találkozik.

Kalocsai Szent István Gimnázium

Szüksége van néhány saját percre, amikor a gondolatai önfeledten beszélgethetnek egymással, minden külső befolyástól mentesen. Szüksége van arra az időre, mikor kizár mindent a rohanó környezetéből – legalábbis, a zajok megszüntetésére.

Attól a pillanattól fogva, mikor felkerül a fülhallgató, egy élő videóklip játszódik le a fejben, miközben a szívnek kedves muzsika masszírozza az elme minden pontját. S a szem világa már elmélyült figyelemmel összpontosítana a belsőre, de ez az idill hamar szertefoszlik, amikor a külvilág értetlen pillantásaival találja magát szemben. Mintha egy földönkívüli lény szállt volna közéjük és zavarná meg őket mindennapi rutinjukban! Valami szín kerülhetne az életükbe, de „Hát Isten őrizz!” – látom idegen tekintetükben.

Én csak egyedül akarok lenni, de ilyenkor észrevesznek!

Címkék#Séta-Szent

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!