Hirdetés

2024.06.29. 08:00

Tomoris diákok a KVT-stúdióban

A Nemzeti Tehetség Program pályázata segítségével a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium Tehetséges média tagozatos diákjai élesben is kipróbálhatták a műsorkészítés, filmkészítés fortélyait.

PR cikk
 

A Kiskunmajsa Város és Térsége (KVT) Média stúdiójában végzett gyakorlat során interjúkat készítettek, vágtak és forgathattak a gimnazisták. 

 

A programhoz tartozott még egy fotóműhely, ahol a fotózás fortélyaival ismerkedhetnek a diákok, valamint egy a környék iskoláit bevonó képzőművészeti műhely is, ahol heti rendszerességgel alkothattak a tehetséges tanulók.

 

A nyertes pályázat segítségével lehetőséget kaptak a diákok egy közös, csapatépítő tanulmányi útra. A fiatalok a Szépművészeti Múzeum, Kertész, Moholy-Nagy, Capa… Magyar fotóművészek Amerikában című tárlatát látogatták meg, majd a Korda Filmstúdió filmes élménytúráján vehettek részt.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában