Vélemény

2024.02.13. 17:38

Kobza Miklós: moralizálnak az abúzus vámszedői

Újra és újra, amíg meg nem tanulják a leckét az abúzus vámszedői: akármivel kereskednek az importszemét nagykereskedői, eső híján akárhogy is színezik szivárványosra az utcát, a teret, az eget, és akármeddig is bátorították maguk között a pedofíliát Bite, Révész, Kőszeg és Jámbor aktivistájának példáján, de a magyar gyerek nem játékszer - írja véleménycikkében az Alapjogokért Központ kreatív vezetője.

MW

Jámbor András, a Párbeszéd országgyûlési képviselõje, a Szikra Mozgalom képviselõje beszédet mond a mozgalom tüntetésén, amelyen a demonstrálók a végrehajtói maffia felszámolását és a végrehajtások áldozatainak támogatását követelték a Fõvárosi Törvényszék Markó utcai épülete elõtt 2023. május 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Bite Zsoltok, Kőszeg Ferencek és Révész Sándorok társtettes kisbarátai kéjes élvezettel rugdalják a magyar jobboldalt, és annak két kiemelkedő harcosát, akik vállalva döntésük következményét és számot vetve a személyes felelősséggel, leköszöntek közpozícióikról és közmegbízatásukról - írja cikkében Kobza Miklós. Úgy látja, azok, akik eddig a baloldali aktivista Bite ügyét agyonhallgatták, a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális visszaéléseket csak a szexuális orientáció egyik ágának tekintették, azok most a most a teljes magyar jobboldalt fenyegetik.

Most meg mit látunk? - teszi fel a kérdést Kobza Miklós. 

A gyerekarcú, pedofiloltalmazó és virtigli bolsevik Saint-Just farsangkor a pedofilellenesség gúnyájában hoppárézik. Álca. Ez bizony álca.

A szerző szerint ugyanis a magyarországi baloldal legbelül pontosan ugyanazt gondolja, amit eddig. 

Életükben Révész, Bite, Kőszeg és Jámbor aktivistájának élete és munkássága a sorvezető. Ezek nyomdokain számukra nem a gyerekek fontosak – csak annyiban, mint kéjes élvezetet nyújtó játékszerek. Ezek a csatornaszökevények a nyugati, pedofilmentegető importszemét ideológiájának nagykereskedői és az abúzus vámszedői, és most a pedofilmentegető nyugati importszemét nagykeresei, az abúzus vámszedői gyűrött pofával moralizálnak, miközben a megbecstelenített áldozatok lelki sebei fölött vicsorognak.

Micsoda ország ez? - teszi fel ismét a kérdést az Alapjogokért Központ kreatív vezetője

Olyan ország, ahol a magyarországi baloldal megrontotta az erre fogékonyakat, ezért Bite Zsoltok és Jámbor-aktivisták veszik maguknak a bátorságot, hogy gyerekekhez nyúljanak.

De közben sokkal inkább egy olyan ország – és sokkal inkább ilyen, mint Bite-féle –, ahol a hibás döntések miatt a jobboldal – még ha brutális árat is fizet érte – vállalja a felelősséget.

 – összegez írásában Kobza Miklós.

A szerző úgy látja, a baloldal az LMBTQIA+, a pedofília mosdatása, a gyermekek szexualizációján kívül még két dologért lelkesedik és reszket: a dollárért és a hatalomért.

A magyar nemzeti jobboldal dolga ebben a helyzetben, hogy felemelje a fejét, megvédje a családokat és a gyermeket a gonosztevőktől, ezzel óvja Magyarország jövőjét, és visszaverje a csatornaszökevényeket oda, ahová valók

 - zárja a gondolatmenetet Kobza Miklós.

A teljes véleménycikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában