Kínos

2019.06.13. 21:17

Ír karavánosok költöztek Meghan Markle-ék mellé

A hercegi pár otthonától alig egy mérföldnyire lévő parkot június 12-én hajnali három óra körül foglalták el az átutazók.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) and Meghan, Duchess of Sussex leave after attending a Commonwealth Day Service at Westminster Abbey in central London, on March 11, 2019. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Ben STANSALL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Angáliában rendszeresen meggyűlik a baja a hatóságoknak az ír hajléktalanokkal, akik lakókocsival járják a környéket, és önkényesen elfoglalják a szépen karbantartott parkokat. Átlagosan legalább két hétbe telik, mire a rendőrség megkapja a hivatalos engedélyt a kilakoltatásra, így addig az ott élők kénytelenek elviselni a hajnalig tartó hangos mulatozást, a szemtelést és a rongálást – írja a Borsonline.

A Meghan Markle és Harry herceg otthonától alig egy mérföldnyire lévő parkot június 12-én hajnali három óra körül foglalták el az átutazók.

A rendőrégre valaki azonnal bejelentette a hívatlan vendégek érkezését, és alig két óra alatt ki is lakoltatták őket onnan.

Nem ez volt az első eset, hogy karavánosok költöztek a királyi család lakhelye mellé,

márciusban egy ötventagú Francia család érkezett ugyanebbe a parkba, mondván, családi vakáción vannak, és meg szerették volna nézni közelről Anglia csodaszép nevezetességeit.

Őket is viszonylag rövid idő alatt elküldték a környékről.

Az eset egyébként egy kisebb felháborodást is keltett, mivel a királyi család körül órákon belül eltüntetik a karavános családokat, máshol azonban hetekbe telik a kilakoltatásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!