Kultúra

2008.01.18. 12:50

Felkészítés a második félévre és másra

Idén is sikerült korcsolyapályát varázsolnunk iskolánk udvarára. Bár már nem használható, a tanulók a téliszünetben is ki tudták használni az alkalmat, hogy pár órára bejöjjenek, és csússzanak egyet a jégen! Sajnos az idei jégkarnevált sem tudtuk megtartani, de biztos vagyok benne, hogy csodálatos ötletek voltak rá.

Aszódi Júlia 6.c

Pár nap és már le is zárják a félévi jegyeket. Ha nem azt az osztályzatot kapod meg, amit szeretnél, akkor se búslakodj, mert ha eddig nem tetszett az a hely ahol ültél, itt az új alkalom, hogy cselekedj! :)

De más megoldás is van arra az esetre, ha rossz jegyeket kaptál… tanulj jobban, és ne a tévét bámuld! Én is ezt teszem, de nálam ez természetes. Hihi. Már csak fél év a suliból, és indulhat a limbó! Ha szeretnél fellépni a tehetségek napján, gyorsan tanulj be valamit, és azután meg csak az kell, hogy ne késd le a szereplésedet. Várjuk a jelentkezőket! De ne nálam jelentkezzetek, hanem inkább az osztályfőnökötöknél. Az hatásosabb… Ha nem lépsz fel, akkor legalább gyere el megnézni a kisebb- nagyobb tehetségeket! Ne felejtsd el, hogy számítunk rád!
                                                                                                                                               

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!