Kultúra

2015.09.21. 21:11

Kulisszajárás és jelmezes fotózás a színházban

Szombaton 15 és 19 óra között újra kulisszajárással és meglepetés programokkal készül a kecskeméti Katona József Színház.

Sebestyén Hajnalka

A kulisszajáró csoportok Hegedűs Zoltán és Fazakas Géza színművészek kalauzolásával 15, 15.30 és 16.30-kor indulnak. Az érdeklődőknek előzetesen kell regisztráltatniuk magukat a színház portáján személyesen, vagy a 76/501-170-es telefonon, vagy a honlap nyitóoldalán (www.kecskemetikatona.hu). Egy név alatt két főt regisztrálását fogadják el.
A kulisszajárás mellett egyéb programok is várják gyerekeket és felnőtteket, ehhez nem szükséges a regisztráció. 15.30-kor és 16.30-kor a Kecskemét City Balett előadásában látható a Kvartett, majd Dobó Enikő és Kiss Zoltán színművész zenés ízelítőt ad elő népszerű operettekből és musicalekből. A regisztrált résztvevők között 1-1 táncszínházi bérletet sorsolnak ki csoportonként a kulisszajárás végén.

A színház előtti téren, vagy rossz idő esetén a színházban 15 és 19 óra között arcfestés, rajzolás és origamizás szerepel a programban. Emellett lehetőséget kínálnak jelmezben történő fényképezkedésre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!