Kultúra

2013.08.08. 10:55

Gyerektábor a játszótéren

Címkék#Kecskemét

Ezen a héten várja kézműves táborba a panelházi „unatkozó” gyerekeket a Kincs Kecskeméti Nagycsaládos Egyesülete az Árpádvárosi bölcsőde melletti játszótéren.

Popovics Zsuzsanna

Hétköznap 10-12 óra között foglalkoznak az előre bejelentkezett, kisiskolás korú gyerekekkel (ovisok esetén feltétel a szülői/nagyszülői felügyelet). Hétfőn virágot ültettek, kedden parti dekorációt és papírsárkányt készítettek a táborozók, továbbá egy rögtönzött állatsimogató gazdagította élményeiket. Tegnap a Madzag Bábegyüttes Lúdas Matyi című előadása színesítette a programot. A péntek a sporté lesz akadálypályával, ügyességi vetélkedővel, óriás trambulinnal. Ezt követően az idén 25 éves Kincs egyesület tortával kínálja a résztvevőket. Szombaton 13 és 17 óra között meglepetés program várja az érdeklődőket. A programokon való részvétel ingyenes.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A papírsárkány készítés után egy rögtönzött állatsimogató gazdagította a gyerekek élményeit
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!