Kultúra

2010.09.23. 15:53

A kecskeméti srác minden perce a Megasztárról szól

Családja is nagyon szurkol Keskeny Márknak, aki legutóbb egy különleges duettel és nem mindennapi, férfiszoprán hangjával varázsolta el a Megasztár 5. zsűrijét. Márk 10 éve énekel, jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió növendéke.

M. A.

A most 20 éves Márk tulajdonképpen már gyakorlott megasztár-jelölt: Márk a műsor 4. szériájában is indult, akkor a legjobb 30-ig sikerült menetelnie. Ezúttal azonban többet vár magától.

– A Megasztár 4-ben nem jutottam be a legjobb 15 énekes közé, most a legjobb 24-ben vagyok. A most szombati élő adásban pedig eldől, bekerülök-e a legjobb 12 közé. Bizakodó vagyok, hiszen mostanában minden percem a Megasztárról szól. Minden nap reggel nyolctól este tízig tánc-, ének-, és színpadi próbák körül forog az életem. Fárasztó, de nagyon élvezem – nyilatkozta a baon-nak Márk, akit a Tv2 stúdiójában, színpadi próba közben sikerült telefonon utolérnünk.

A fiúnak sokan szurkolnak Kecskemétről is. Márk általános iskolai éveit a műkertvárosi iskolában töltötte, középiskolásként azonban már a zene és az éneklés vált elsődlegessé számára. A Kodály Zoltán ének-zenei gimnáziumban érettségizett, majd a fővárosban folytatta zenei tanulmányait. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Keskeny Márk
[/caption]

– Albérletben lakom, II. évfolyamos vagyok a Kőbányai Zenei Stúdióban. Sokan rácsodálkoznak a férfiszoprán hangomra, de én ezt nem valami különcségként, egyetlen lehetőségként kezelem. A fő célom nekem is az, mint a többi megasztárosnak: a pop-szakma, a stúdiómunkák, a zenélés.

Márk a középdöntőben egy másik megasztár-jelölttel, Barócsi Tibor „Genyával” énekelt duetett, – a Hajmási Péter, Hajmási Pált. A kinézetre sem mindennapi „alkalmi páros” alakítását nem csak a zsűri, hanem a helyszínen lévő közönség is nagy ovációval és kitartó tapssal értékelte.

– „Genyát” nem ismertem korábban, csak a Megasztár 5-ben találkoztunk. A duettünk valóban szokatlan és meglepő volt, de a zsűri nagyon jól fogadta. Remélem most szombaton is meg tudom majd győzni a zsűri tagjait a tehetségemről – nyilatkozta a baon.hu-nak Márk.

Arról, hogy mit énekel most szombaton a kecskeméti fiú, – egyelőre nem árulhatott el többet. Azt azonban megtudtuk, hogy párbaj-ellenfeléül a magyar Susan Boyle-ként emlegetett, Szíj Melindát kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!