Kultúra

2008.03.31. 11:09

Sör és basszusgitár a tiszakécskei rock esten

Az élő zene és a rock & roll kultúra felújításának nevében rock estet rendeztek szombaton Tiszakécskén. A több órás koncerten csak helyi zenekarok léptek fel.

Szentirmay Tamás

Az elmúlt évben már volt egy hasonló kezdeményezés, aminek igen jó lett a visszhangja. Ezért is gondolták a szervezők, hogy ismét megrendezik a rock estet, de ezúttal csak helyi zenekarok részvételével.

A sort a Mad-Roll kezdte, amely az elmúlt év decemberében alakult.
Az átlagéletkoruk, mindössze tizenöt év. A zenekar különlegessége, hogy a dobosuk, ifj. Zombori Attila mindössze tíz éves, de remek érzéke van a hangszerhez.
A másik különlegesség, ami feltűnt a közönségnek Rádi Tamás virtuóz szintetizátorjátéka volt. A fiatalember még viheti valamire. - mondogatták sokan.

Ezt követően a Hometown lépett a színpadra. A zenekart négy lány - két énekes, két gitáros - és három fiú alkotja.
Az Attila Streetet már jól ismerik nem csak a helyiek, de a környező településeken élők is. Az elmúlt két évben rengeteget fejlődtek, és egyre több saját számmal ismertetik meg a rajongóikat. A fellépők sorát a Médium zárta, akik már igazi profi zenekarnak számítanak. Orgonistájuk Soós Nórbert szívesen segíti a fiatalabb zenekarokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!