Közélet

2012.04.18. 17:14

Négy éves a Country Road!

Eljött a várva várt nap mind a rajongók, mind az együttes tagjai számára. Szombaton, Tibor napján ünnepelte az egyetlen kalocsai country-együttes aktuális születésnapját.

Lovass-Nagy Anna

Fergeteges koncertet adtak a Vigadóban (egyelőre még nem a budapestiben), ahol több mint százhúsz fizető belépő volt.
Az elmúlt négy évben nagy fejlődésen mentek keresztül, mindenki láthatta, hallhatta, az együttes tagjainak mégis talán a legnagyobb elismerést a meghívott vendég, Pomázi Zoltán támogatása jelentette, jelenti. Zoli mentorságát szinte a kezdettektől magukénak tudhatják, sőt ismét felajánlotta hathatós segítségét, hiszen ahogy mondta, százhúsz kilométer nem választhatja el az együttestől.

A több mint két órás koncert alatt felcsendültek a már jól ismert nóták. Minden együtt állt egy jó ünneplésre. Adott volt az egyre népszerűbb együttes, volt jó sok barát, vendégek Dunapatajról és Császártöltésről, volt meghívott fellépő, volt születésnapos torta, melyből bárki kapott és jó sok sör. Ja, az utolsónak elhangzott lassan „már a csapból is ez folyik” slágert még gyakorolni kell! Főleg az instrumentális részt, mely szinte hol volt, hol inkább nem volt az éjjel. De semmi baj, tanulni egy életen át kell, ugye? És a júniusi Kék Madár Fesztiválon fellépő Quimbytől nem lesz majd szégyen.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A négyéves Country Road zenekar
[/caption]

Levezetésképp a No Limit Zenekar hajnalig serkentette a még el nem fáradt közönséget, kit táncolásra, kit csak éneklésre. Eme fiatal formáció tagjai szinte mind végeztek zenei előtanulmányokat, de ketten vannak, Dani és Lali, akiknek édesapja hivatásos zenész. Tehát a vér nem válik vízzé. Repertoárjuk már meglehetően széles, több mint ötven számot játszanak a Beatricétől a Fonográfon, Brain Adamsen, az Illésen, a KFT-n, az Oasison, a Republicon egészen a Uriah Heepen az Üllói Úti Fuckig. És alig három évesek…         

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!