Közélet

2011.12.31. 16:26

Köszöntötték a szolgálatban lévő tűzoltókat

Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója december 31-én az újév alkalmából országszerte köszöntötte a katasztrófavédelem és a tűzoltóság szolgálatban lévő állományát.

N. N. M.

Szilveszter éjjel is szolgálatban vannak Bács-Kiskun megyében a tűzoltók. Vélhetően ezért is döntött úgy dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, hogy december 31-én az újév alkalmából országszerte köszönti a katasztrófavédelem és a tűzoltóság szolgálatban lévő állományát.

Az altábornagy üdvözletét dr. Tóth Ferenc tűzoltó dandártábornok, polgári védelmi főfelügyelő tolmácsolta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, majd a kecskeméti és a kalocsai tűzoltóságokon. A tábornoknak bemutatták mindkét helyen a Szilveszter éjjel szolgálatban lévő állományt, akik között – mint kiderült – olyanok is voltak, akik az elmúlt évek során túljutottak a hatszázadik tűzoltószolgálatban töltött munkanapjukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!