Közélet

2011.01.04. 20:53

Megyei üdvözlet az új év első Csongrád megyei babájának

Hétfő délelőtt a szentesi kórházban látogatta meg és ajándékkal kedveskedett Csongrád megye első újévi babájának és édesanyjának Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnökasszonya.

baon.hu

A szentesi kórházban látogatta meg Csongrád megye első újévi babáját Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnökasszonya. Az országgyűlési képviselő egy ajándékcsomaggal is kedveskedett a csanyteleki családnak. A Brendon János névre keresztelt újszülött, és édesanyja is jól van, közölte a webradio.hu.

Jókívánságai mellett pelenkát, babakozmetikumokat, a megfelelő higiénikus körülmények biztosításához mosóport, tisztítószereket, valamint bébiételt vitt magával Magyar Anna, a megyei fenntartású szentesi Dr. Bugyi István Kórház Szülészeti Osztályára. A megye első babáját Farkas Sándor országgyűlési képviselő is meglátogatta.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] forrás: webradio.hu
[/caption]


Fejes Ferencné Rózsa és Fejes Ferenc gyermeke, Fejes Brendon János természetes úton jött a világra, 4010 grammal és 51 centiméterrel. Az egészséges kisfiú édesanyja nyolcadik gyermekeként, január 1-jén éjfél után két perccel született a Dr. Bugyi István Kórházban, Csongrád megye első újszülöttjeként. Brendon baba "csak" a második volt az ország újévi újszülöttei között, hiszen a fővárosban egy másik gyermek egy perccel megelőzte a Csongrád megyei kis jövevényt.

Forrás: webradio.hu

Ezek is érdekelhetik