Közélet

2008.05.06. 13:26

Benére jönnek az RTL Klub sztárjai!

Május 10-én rendezik a II. Hagyományőrző Családi Majálist. Bene tegye a lábát, aki nem szeretne egy egész napot úgy eltölteni családjával, hogy közben mindenki jól érzi magát!

csenki

Szóval, volt egy jó kis esemény, köszönhetően a Benei Vízivilág alapítványnak, aztán olyan jól sikerült, hogy az idén ismét megrendezik. Erre mondják, hogy hagyományteremtő szándék. Meg hagyományőrző.

Május 10-én 10 órától várják a vendégeket. Megnyitóval, kiállításokkal és kézműves foglalkozásokkal. Akinek a nemez nem az, ami felpörgetné (mondanám, tekerjen a nemezjátszó fordulatszámán, ha vicces lennék), az fonhat gyékényt, készíthet nádsípot vagy zümmögőt. Aztán fújhatja.

De fújhatja az is, aki nem ér oda 14 óra körül, mert lemarad Fülöp Sándor fogathajtó bemutatójáról, és a puszta ötös helyett beírhat magának egy puszta egyest. Vagy azt se. Tehát tessék igyekezni, kérem szépen!

Annál is inkább, mert fél négykor a húrok közé, meg a bokákra és combokra csapnak legények. Meg a leányok. Hogy aztán a Bazsarózsa, Őszirózsa, és a többi dalcsokor után, 17.30-tól színpadon teremjenek a nap sztárvendégei:

- Kovácsovics Fruzsina énekes
- 4 For Dance táncegyüttes
- Bíró Gergő népdalénekes

Őket mindenki ismeri a tévéből, hiszen az RTL Klub Csillag Születik című műsorának sztárjai, akiket szívébe zárt a közönség.

Persze mindeközben lehet pónilovagolni, ugrálni a légvárban, íjászkodni, horgászni, enni, inni, mulatni.

Aki nem fárad el a nap végére, az ott sem volt. De aki ott volt (és értelemszerűen, elfáradt), az alig várja, hogy jövőre ismét Benére invitálják!

Ezek is érdekelhetik