Lezárt akta

2018.06.28. 12:34

Az orrát is betörte, majd kirabolta a fiatal román férfi

A kiskőrösi rendőrök rablás és testi sértés miatt javasolnak vádemelést a román gyanúsított ellen.

police.hu

Forrás: police.hu

A Kiskőrösi Rendőrkapitányságot március 13-án este értesítették, hogy egy helyi férfit kiraboltak. A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy egy általa látásból ismert román férfival italozott egy helyi kocsmában az este folyamán, majd hazaindult. A 18 éves román gyanúsított utánament, a kocsmától távolabb a háta mögé lopózott, és leütötte. A 65 éves sértett a földre került, ekkor az elkövető bántalmazni kezdte, rugdosta, végül elvette a pénzét és mobiltelefonját. Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján az idős férfinek több bordája és az orra eltört, valamint zúzódásai keletkeztek.

A kiskőrösi rendőrök fél napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható román állampolgárt, akit rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

A nyomozók az ügyet a napokban lezárták, és a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a helyi ügyészségre.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!