Kék hírek, bulvár

2015.04.17. 11:53

A rendőrök vetettek véget a tolvajok pihenésének

Ágyukból ugrasztottak ki három férfit a ceglédi zsaruk Kecskeméten. Azzal gyanúsítják őket, hogy utazó bűnözőként az albertirsai temetőnél feltörtek egy személyautót, és elvittek belőle egy táskát – írja a Zsaru magazin.

Zs. D.

Az albertirsai temető előtt parkoló gépkocsit a tulajdonosa március 9-én kora délután csupán rövid időre hagyta őrizetlenül, amíg a sírkertben volt. Távollétét kihasználva az elkövetők betörték autója egyik ablakát, és elvitték a táskáját a személyes okmányaival, mobiltelefonjával és pénzével. A sértett feljelentést tett a Ceglédi Rendőrkapitányságon. – Beszereztük és elemeztük a temetőhöz közeli térfigyelő kamerák felvételeit – mondta a Zsarunak Ámán András alezredes, a Ceglédi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

– Megállapítottuk, a tettesek egy szürke Daewooval közlekedtek, és azonosítottuk a dolog elleni erőszakkal elkövetett lopással megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A ceglédi nyomozók Dávid László őrnagy, bűnüldözési alosztályvezető irányításával, a kecskeméti zsaruk bevonásával szervezett akcióban március 18-án 5 óra 15 perckor kecskeméti otthonukban elfogták P. József Istvánt (36) és P. Istvánt (40), majd 5 óra 35 perckor K. Károly Pálnak (34) is bilincs került a csuklójára. Mindhárom férfit előállították a ceglédi kapitányságra, lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás, szabadlábon védekeznek.

 

Ezek is érdekelhetik