Kék hírek, bulvár

2012.05.29. 08:02

Ellopták a szélkereket

Kiskunmajsa határában egy tanya udvaráról lopott el ismeretlen egy közel 6 méter magas víztermelő szélkereket. A lopás vasárnap délután történhetett. A kár 450 ezer forint.

baon.hu

Hétfőre virradóra, ismeretlen tettes egy lajosmizsei tanyába tört be, majd műszaki eszközöket lopott el félmillió forint értékben.

Egy helvéciai családi ház pincéjéből vitt el a tolvaj két darab fűkaszát és két darab láncfűrészt. A lopás hétfőn reggelre történt. Az anyagi kár 500 ezer forint.

Egy ladánybenei ház lemezszekrényéből arany ékszerek tűntek el a napokban. Az anyagi kár 350 ezer forint. A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Egy 19 éves férfit fogtak el a kecskeméti rendőrök, aki azzal gyanúsítható, hogy április 2-án éjjel Kecskeméten, a Műkertvárosi Sportcentrum kerítéséről 100 méter hosszúságú darabot vágott le és lopott el. Az anyagi kár 400 ezer forint volt. A kecskeméti férfi őrizetbe került.

Őrizetbe vettek két 21 éves szabadszállási férfi, akiket a kunszentmiklósi nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy május 25-én, az éjszakai órákban a sértettet szabadszállási otthona előtt bántalmazták, majd zsebéből ellopták a pénztárcáját, benne 15 ezer forinttal. Rablás bűntett elkövetése miatt indult ellenük eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!