Kék hírek, bulvár

2012.04.27. 16:23

Ünnepeltek a rendőrök

Stix Attila nyerte a Petőfi Népe olvasóinak közönségdíjat.

Zs. D.

A rendőrök védőszentje, Szent György napja alkalmából elismeréseket és jutalmakat adtak át azoknak a rendőröknek, akik kiemelkedően végezték munkájukat. Gazdára talált a Petőfi Népe Év Rendőre szakmai- és közönségdíja is. 

Hazámat szolgálom! - mondták azok a rendőrök, akik pénteken jutalmakat és elismeréseket vettek át a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Szent György napi ünnepségén. A kecskeméti rendezvényen - több országgyűlési képviselő, polgármester és rendőrségi elöljáró jelenlétében - azok a megyei rendőrök részesültek elismerésben illetve jutalomban, akik az elmúlt időszakban - a rendőrség patrónusához méltóan - szakmailag kimagasló teljesítményt nyújtottak.

A Szent György napi ünnepségen szakmai teljesítmény és a lakossággal történő kiváló együttműködés elismerésére átadták az „Év Bács-Kiskun Megyei Rendőre” szakmai díj és az „Év Bács-Kiskun Megyei Rendőre Közönségdíj” elismeréseket is, melyeket a Petőfi Lap- és Könyvkiadó Kft., valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság alapított 2009-ben. Idén is, miként tavaly a Fornetti Kft. támogatásával valósulhatott meg az együttműködés.

A szakmai díjra beérkezett javaslatok alapján a 10 jelöltről egy-egy cikket jelentetett meg a Petőfi Népében. Ezt követően nyílt lehetősége olvasóinknak, hogy leadják szavazataikat a közönségdíj odaítéléséhez. A szavazatok összegzését követően a Petőfi Népe szerkesztősége és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőiből álló szakmai bizottság hozta meg döntését. A kezdeményezéshez csatlakozott a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány is.

Az „Év Bács-Kiskun Megyei Rendőre” szakmai díjat és a vele járó jutalmat a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség főhatárrendésze, Farkas Attila rendőr törzszászlós vehette át Dávid Károly dandártábornoktól, Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitányától. 

Kecskeméti rendőr nyerte a közönségdíjat

Az „Év Bács-Kiskun Megyei Rendőre Közönségdíjat” és a vele járó jutalmat - az olvasóink szavazatai alapján - a Kecskeméti Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője, Stix Attila rendőr őrnagy nyerte el. Stix Attila az ünnepség után kérdésünkre elmondta: nagyon örül a díjnak, amit - meglátása szerint - nemcsak ő, hanem a lapunk hasábjain bemutatott kilenc társa is megérdemel. - Szeretném mindenkinek megköszönni, aki gondolt rám, rám szavazott, aki úgy látta, hogy ez a Stix Attila próbál tenni a város érdekében - tette hozzá a rendőr őrnagy. Rámutatott: a jövőben is legjobb tudása szerint fogja végezni munkáját, hogy méltó maradjon olvasóink elismerésére.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A főkapitány és Stix Attila
[/caption]Az dokumentum közepére (Expand gombra) kattintva megnézheti a jutalmazottak listáját! 

Zs. D. Kecskeméti rendőr nyerte a közönségdíjat Az „Év Bács-Kiskun Megyei Rendőre Közönségdíjat” és a vele járó jutalmat - az olvasóink szavazatai alapján - a Kecskeméti Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője, Stix Attila rendőr őrnagy nyerte el. Stix Attila az ünnepség után kérdésünkre elmondta: nagyon örül a díjnak, amit - meglátása szerint - nemcsak ő, hanem a lapunk hasábjain bemutatott kilenc társa is megérdemel. - Szeretném mindenkinek megköszönni, aki gondolt rám, rám szavazott, aki úgy látta, hogy ez a Stix Attila próbál tenni a város érdekében - tette hozzá a rendőr őrnagy. Rámutatott: a jövőben is legjobb tudása szerint fogja végezni munkáját, hogy méltó maradjon olvasóink elismerésére. A főkapitány és Stix Attila -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!