Kék hírek, bulvár

2012.04.13. 19:49

Elrabolták a prostit, hogy nekik dolgozzon

Elítélt a Kecskeméti Városi Bíróság tegnap első fokon három vádlottat, akik egy nőt prostitúcióra akarták kényszeríteni. Negyedik társuk öt év fegyházat kapott - írja az MTI.

MTI

Piegel Zsolt bírói tanácsa az elsőrendű vádlottat, T. Elemért testi sértés és a személyi szabadság társtettesként elkövetett megsértése bűntettében találta bűnösnek, ezért három év börtönbüntetésre ítélte. A többszörös visszaeső másodrendű vádlottat, L. Zoltánt személyi szabadság társtettesként elkövetett megsértése, társtettesként elkövetett kitartottság, valamint zsarolás bűntettében találták bűnösnek, ezért öt év fegyházbüntetéssel sújtották.

A harmadrendű vádlottat, S. Évát testi sértés bűntettének kísérletében, személyi szabadság megsértésének társtettesként elkövetett bűntettében és társtettesként elkövetett kitartottság bűntettében találta bűnösnek a bíróság, ezért három év börtönbüntetésre ítélte. A más bűncselekmény miatt jogerős börtönbüntetését töltő B. Sándor negyedrendű vádlottat testi sértés bűntettének kísérlete, valamint személyi szabadság társtettesként elkövetett megsértése bűntette miatt három év börtönbüntetésre ítélték.

A vádirat szerint az első- és a másodrendű vádlottak 2010 tavaszán a 44. számú főúton erőszakkal az autójukba ültettek egy prostituáltat, és vádlott-társaikkal együtt arra akartak kényszeríteni, hogy egy kecskeméti lakásban prostituáltként dolgozzon, az ebből származó bevételt pedig adja át nekik. A sértettet folyamatosan őrizték, telefonját is elvették. A sértettnek négy nap elteltével a lakás erkélyéről sikerült egy járókelőtől segítséget kérnie. Mivel az ügyész tudomásul vette az ítéleteket, másodfokon nem lehet súlyosbítani a büntetéseket. 

MTI -->

Ezek is érdekelhetik