Kék hírek, bulvár

2011.12.04. 09:59

Több mint négyszáz liba elpusztult a tűzben

Lángba borult vasárnap reggel egy Kiskunmajsa határában lévő libatelep. A 400 négyzetméteres épület oltására a helyi önkéntes tűzoltókon kívül a kiskunhalasi egységeket is riasztani kellett.

Zs. D.

Reggel 6 órakor kapták a jelzést a kiskunhalasi tűzoltók, mely szerint Kiskunmajsa határában, az 5402-es úttól nem messze lángba borult egy libatelep. A két fecskendővel és egy vízszállítóval a helyszínre siető halasiaknak azzal kellett szembesülniük, hogy egy 400 négyzetméteres, fóliaborítású épület - benne közel 500 liba - teljes terjedelmében ég. A lángokat a halasi és a majsai tűzoltók együttes erővel számolták fel a riasztástól számított egy órán belül, de a szárnyasokat - 40-50 darab kivételével - sajnos már nem sikerült megmenteni. Mészáros Zoltán, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense arról tájékoztatta a baon.hu-t, hogy a tűz kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a tűz keletkezési oka ismeretlen. A tulajdonosnak 5 millió forintos kára keletkezett.


 

Zs. D. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!