Kék hírek, bulvár

2010.08.04. 20:08

Netes átverés: három zacskó lisztet kapott 41 ezerért

Három kilogramm lisztet kapott 41 ezer forintért egy ballószögi férfi. A postai csomagban ugyanis, amiért az összeget kifizette, három zacskó liszt volt.

N.N.M.

Eredetileg persze nem liszt, hanem játékkonzol lett volna a szépen becsomagolt dobozban. A 19 éves fiatalember még júliusban figyelt fel egy internetes hirdetésre, amiben játékkonzolt hirdetett valaki rendkívül kedvező áron. Elektronikus levélben vette fel a hirdetővel a kapcsolatot. Abban maradtak, hogy postai csomagban, utánvéttel adja fel az árut a kereskedő. Így a doboz kézhezvételekor a postai alkalmazottnak kell majd fizetnie a vevőnek.

A csomag rendben meg is érkezett, amit azután a Kecskeméttel szomszédos település postafiókjában vett át a megrendelő. Átadta a pénzt a postásnak, hazament és kibontotta a dobozát. Legnagyobb megdöbbenésére 3 kiló lisztet talált benne. Ekkor már hiába is ment vissza a postára, nem segíthettek rajta.

– A kecskeméti rendőr-kapitányság csalás miatt rendelt el a nyomozást az ügyben – adott tájékoztatást az ügyben Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


 

Ezek is érdekelhetik