Kék hírek, bulvár

2010.08.29. 12:47

Két autót is feltörtek a napokban

Egy Peugeot és egy Opelt is feltörtek az elmúlt napokban Kecskeméten. Az okozott kár majd egy millió forint.

baon.hu

Kecskeméten, egy a Megyei Kórház parkolójában álló Peugeot 206 személygépkocsiból egy ismeretlen szombaton navigációs rendszert, övtáskát vitt el, benne három bankkártyával, személyi igazolvánnyal, útlevéllel, forgalmi engedéllyel. A bejelentés időpontjában az ellopott bankkártyákról több készpénzfelvétel történt összesen 550 ezer forint kárt okozva.

Kecskeméten egy lakóház udvarán álló Opel Astra személygépkocsi jobb hátsó ajtajának üvegét betörte és a gépkocsiból szerszámokat, műszereket vitt el péntek este egy ismeretlen tettes. Bűncselekménnyel okozott kár 380 ezer forint.

Kunszentmiklóson egy garázsából két Bosch ütve-fúrót, egy Hilti falmarógépet lopott el egy ismeretlen szombat reggelre. A bűncselekménnyel okozott kár: 400 ezer forint.

A határátkelőhelyeken szombaton öt szerb, egy macedón, egy bosnyák és egy horvát állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Svájc, Ausztria és Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, illetve nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal vagy tartózkodási engedéllyel.

Ezek is érdekelhetik