Kék hírek, bulvár

2010.05.14. 08:01

Régi trükkel verte át áldozatát a tolvaj

Egy 82 éves tataházi nőt vert át csütörtökön a trükkös tolvaj, aki önkormányzati dolgozónak adta ki magát, így férkőzve áldozata bizalmába.

baon.hu

Tataházán önkormányzati dolgozónak adta ki magát csütörtökön egy ismeretlen, így tévesztette meg a sértettet, egy 82 éves, egyedül élő nőt. Miután bejutott a házba, elterelte a néni figyelmét, és ellopta annak megtakarított pénzét: összesen 390 ezer forintot – tudtuk meg Nyíkos Tamástól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A Bajai Rendőrkapitányság keresi azt az ismeretlen csalót, aki még áprilisban gázolajat kínált eladásra a sértettnek. A feljelentő 1800 liter gázolajat akart venni tőle, erre 252 ezer forint előleget adott át az ismeretlennek Baján, egy bevásárlóközpont parkolójában. A csaló azóta sem szállította le a kért gázolajat, és az előleggel együtt ismeretlen helyre távozott.

Kalocsán közel 330 méter dróthálót lopott el a tolvaj még április 21-én a Miskei úton lévő volt lőszerraktár kerítéséből. A polgármesteri hivatalnak okozott kár eléri a 280 ezer forintot.

Kelebián betörtek május 6-a és május 12-e között egy családi ház garázsába, és onnan egy CO hegesztőt, két flexet, két gázpalackot valamint különböző kézi szerszámokat vittek el közel 340 ezer forint értékben.

Ezek is érdekelhetik