Hírek

2010.05.06. 13:10

Minek tanuljon gyermeke, hogy jól fizető munkája legyen? Most megtudhatja!

A jövő állásainak kulcsa a természettudományos végzettség és a megbízható nyelvtudás lesz – legalábbis ezt állítja egybehangzóan az Ericsson Magyarország, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége és a Work Force személyzeti tanácsadó szakértői.

Világgazdaság Online

Aki magas presztízsű és kezdőként is jól fizető állást szeretne, annak nem árt kedvelni a természettudományokat – állítják az Ericsson Magyarország, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége és a Work Force személyzeti tanácsadó szakértői .

Meglátásuk szerint ugyanis a legjobb megélhetéssel kecsegtető, ugyanakkor a recesszió idején is gyors elhelyezkedést biztosító pályák mindegyike valamilyen módon kapcsolódik a természettudományokhoz.

Azt ugyan nem lehet tudni, hogy 20 év múlva mi lesz az „álomállás”, de a szakértők úgy látják, az már most is valószínű, hogy valamilyen matematikai vagy természettudományos képzettséget fog igényelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!