Hírek

2008.04.02. 15:32

Lamperth: az MSZP nem foglalkozott személyi kérdésekkel

Nem foglalkozott személyi kérdésekkel az MSZP elnöksége keddi ülésén - mondta Lamperth Mónika, a szocialista párt elnökségi tagja, szociális és munkaügyi miniszter a szerdai budapesti kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

BAMA

"Nem dolga, nem feladata egy felelős testületnek a személyi kérdésekről szóló találgatás" - válaszolt a baloldali politikus arra a kérdésre, szóba került-e az MSZP keddi elnökségi ülésén a szabad demokrata miniszterek utódlása. Nem foglalkoztunk személyi ötletelésekkel, találgatásokkal - hangsúlyozta Lamperth Mónika. Kitért arra, hogy addig nem is lehet új miniszterekkel számolni,  amíg a koalíció érvényben van.

Lamperth Mónika egy másik kérdés kapcsán azt mondta: az elnökség  számára adott, a keddi szocialista-szabad demokrata egyeztetésről  szóló tájékoztatóban nem volt szó arról, hogy új miniszterelnökként  felmerült volna Bokros Lajos, Simor András, vagy Surányi György neve. Az elnökség a szocialista karakterű kormányzás megalapozásával foglalkozott – mondta az MSZP politikusa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!