Hírek

2007.12.05. 15:33

Száz nőt rendeltek a Manchester United játékosai

Négyezer font, mintegy másfélmillió forint a belépő arra a karácsonyi partira, melynek főszervezője a válogatott védő, Rio Ferdinand

É. S.

Négyezer font, mintegy másfélmillió forint a belépő arra a karácsonyi partira, melynek főszervezője a válogatott védő, Rio Ferdinand. A fényűző buli december 17-én lesz a Liverpool elleni rangadó másnapján. A partin csak a csapattagok vehetnek részt, a feleségeket és a barátnőket kötelező otthon hagyni. A bulira a vezetőedző, Sir Alex Ferguson sem kapott meghívást, csakúgy, mint a klub vezérkara.

A Daily Mirror című brit bulvárlap már a teljes programot is közölte. A délelőtti edzés után először egy manchesteri étteremben ebédelnek a játékosok, az általuk igen kedvelt Living Roomba. Ezután a 235 Casino következik, a játéktermet Ferdinand három órára bérelte ki. A hazardírozást követően a Boutique nevű sztriptízbárban folytatják a mulatozást, ahol nyolc biztonsági őr és száz lenge öltözetű hölgy társaságában töltik el az időt. A parti a Great John Street Hotelben zárul, melynek összes lakosztályát lefoglalták, így ott erre a napra már nem is lehet szobát bérelni. A szálloda Manchester közepén található, tetőterén jakuzzi és medence is van, belátható szinte az egész város. A tavalyi karácsonyi parti is itt zárult, és bár egy-két lámpa ugyan összetört, a szállodában örülnek, hogy ismét náluk lesznek a játékosok.

A Daily Mirror információi szerint a négyezer fontos beugrót eddig 25 játékos fizette be, így mintegy 36 millió forintnyi pénzt verhetnek el a labdarúgók. Sir Alex Ferguson vezetőedző nem támogatja ugyan az ötletet, mégsem tiltja el játékosait a csapatbulitól, csak arra kéri őket, ne csináljanak semmi ostobaságot.

Korábban több botrány is volt a Manchester United játékosainak elvadult partiaival kapcsolatban. Az újabb botrányt elkerülendő, a játékosok mobiltelefont sem vihetik magukkal, nehogy egy-két kompromittáló fotó kiszivárogjon.

Szeptemberben a Sun írta meg az idei Aranylabda választás második helyzettének Cristiano Ronaldónak a botrányát. A Manchester sztárja öt hölgyet rendelt a házához mintegy 1,1 millió forintért, ahol hajnalig folyt a medencés buli egy győztes mérkőzés után. A portugál klasszis öt hölgyet rendelt Leedsből, így a lányok közel száz kilométert taxiztak, amíg a villához értek. Az orgia este 11 órakor kezdődött, és a hírek szerint nemcsak Ronaldo, hanem csapattársa, Anderson és Nani, valamint néhány barát is részt vett rajta. Még Ronaldo sofőrjét is bevonták az orgiába. A házigazda állítólag részegen ugrált a medencéből ki és be, majd hajnali ötkor, amikor már fáradt volt, véget vetett a fülledt bulinak. A lányok állítólag fotókat és videókat készítettek a telefonjukkal. Bár arra a luxusprostik panaszkodtak, hogy Ronaldo egy szót sem szólt hozzájuk, szenvtelenül végezte a dolgát rajtuk, és meglehetősen udvariatlanul viselkedett.

Ezek is érdekelhetik