Hírek

2005.07.12. 00:00

Hírsáv

BAMA

Éppen a lakásában volt a terrortámadáskor
Hujbert Ferencre itthon ragyogó karrier várt. Mégis elindult Amerikába szerencsét próbálni. Ki tudja, miért, csak Angliáig jutott, és ott is ragadt. A színész legalább másfél éve él Londonban. Legutóbb például pizzakihordóként dolgozott. A csütörtöki terrortámadás megrázta, ám szerencsére nem esett baja. Ugyanis aznap ki sem mozdult lakásából. Ha dolgozik, biciklivel jár, és elhajt a metrómegállók mellett.

Delhusa vigasztalódik a fájó szakítás után
Azt beszélik, hogy Delhusa Johnny és kedvese, Zsuzsi útjai huszonkét év után elváltak. Az énekes azt állítja, nem egy harmadik miatt történt a szakítás, csak elfáradt a kapcsolatuk. Nem tudjuk, mi az igazság, de az tény, hogy másfél hete Fábry Sándor partiján Johnny egy szőke hölggyel ölelkezett.

Tóth Gabi nem ment el az Operettszínházba
Úgy tűnik, Tóth Gabi tényleg beteg. Ugyanis szombaton a Megasztár egész csapata kivonult az Operettszínházba. Kíváncsiak voltak Bálint Ádám Rómeó alakítására. Tóth Gabi nem volt ott. A lány szerelme, Palcsó Tomi pedig csak hallgatott. A hírek szerint Gabi pánikbeteg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!