Futsal

2024.05.20. 09:43

Hétfőn vívja a bajnoki döntő második mérkőzését a ScoreGoal

Hétfő este következik a férfi futsal NB I. bajnoki döntőjének a második felvonása. Az első mérkőzést parádés játékkal a ScoreGoal Kecskemét nyerte meg Szombathelyen, ma Kecskeméten találkozik Marko Gavrilovic csapata és a Haladás VSE.

Vincze Miklós

A hírös városiak pénteken nagy diadalt arattak a bajnoki címvédő Haladás VSE vendégeiként az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első felvonásában, ám az a bravúr akkor érhet igazán sokat, ha ma este hazai pályán is felül tudnak kerekedni az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott Haladáson.

ScoreGoal Kecskemét Futsal, mérkőzés
A ScoreGoal Kecskemét Futsal egy korábbi mérkőzésen
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

– Kisebbfajta csodát tettünk pénteken Szombathelyen – tekintett vissza a finálé első meccsére Marko Gavrilvoic, a kecskemétiek sportigazgatója. – A hazai pálya előnyét szeretnénk hétfőn megragadni, de nagyon észnél kell lennünk, mert a futsalban gyorsan tudnak változni a dolgok. A Haladás biztosan kettőzött erővel fog küzdeni annak érdekében, hogy egyenlítsen a párharcban. Hiszek benne, hogy van olyan erős karakterünk és csapategységünk, hogy jól tudjuk kezelni ezt az éles szituációt. Apró finomhangolásokkal készülünk a második ütközetre, hogy még jobb teljesítményt tudjunk nyújtani, ami szükséges is lesz az újabb sikerhez. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a második győzelmet. A kecskeméti szurkolók szeretete sokat fog nekünk segíteni. Bízom benne, hogy szép számmal ki fognak kilátogatni a találkozóra, mert az a plusz energia, amit tőlük kapunk, az életbevágóan fontos lesz.

A mérkőzést hétfő este 20 óra 15 perces kezdettel vívják a Messzi István Sportcsarnokban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában