Futsal

2024.05.20. 19:49

A Frogs hazai pályán kezdi a rájátszást

Hosszú szünet után tétmérkőzésre készül az NNC Frogs Lajosmizsei FC, mely megkezdi a rájátszás küzdelmeit. A Frogs tavaly az első akadályban botlott meg, idén viszont újra megpróbál feljutni, az ellenfél a Lurkó Focimánia FK lesz. A Békák kedd este hazai pályán szerezhetnek előnyt.

Nyitray András

Az NB III.-as bajnokság lebonyolítása idén sem volt zökkenőmentes, a Kecskemét–Szeged tengelyen elhelyezkedő klubok eleve nem voltak sokan, ráadásul több találkozó is akadt, amikor az egyik csapat nem tudott kiállni. A Frogs már február végére bajnok lett és befejezte a bajnokságot, mely 14 mérkőzésből állt, így azóta edzőmeccsekkel próbálta rendszeresen tűzben tartani magát és a játékosokat. 

A Lurkó Focimánia az NB III. közép csoportjában lett második, ugyancsak 14 mérkőzést játszva. Az viszont lényeges különbség, hogy itt a téli időszakban szünetelt a bajnokság, csak március elején indult el a tavaszi kiírás, mely április végén zárult le, a szászbereki rivális így valamivel jobban játékban maradhatott, az erőviszonyok ugyanakkor kevésbé látszanak még. 

A 16 csapatos rájátszás első fordulójából továbbjutna a Frogs, ehhez kedd este 19 óra 30 perckor fontos lenne előnyt szerezni a lajosmizsei Polyák Imre Sportcsarnokban. A visszavágót május 27-én rendezik majd Szászbereken, a győztes a második fordulóban folytathatja a harcot az NB II.-be kerülésért. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában