Labdarúgás

2024.05.28. 06:45

A Miklósi GYFE lett a Nyugati-csoport bajnoka

A hétvégén a 25. fordulót rendezték meg a vármegyei harmadosztályú bajnokság Nyugati-csoportjában. Az éllovas Miklósi GYFE A Dunapataj elleni hazai döntetlennel megnyerte a pontvadászatot.

Vincze Miklós

A Nyugati csoportban az éllovas Miklósi GYFE a 2. helyen álló Dunapatajt fogadta. 

A Miklósi GYFE a bajnoki címet hozó mérkőzés után
Fotó: Vincze Miklós

A találkozó döntetlenre végződött, ezzel az eredménnyel a Miklósi GYFE megnyerte a bajnokságot. A Szakmár Kudela Adrian és Marosvári Ármin góljaival Hajóson tudott győzni 2-1 arányban, így egy pontra megközelítette a 2. helyen álló Dunapatajt. Az érmek tekintetében a Nyugati-csoportban már csak egy kérdés maradt, hogy a Dunapata és a Szakmár közül melyik végez a 2. és a 3. helyen. Sok szurkoló elkísérte Uszódra a Szentmártont, és jól tették. Bár Kiss Balázs révén hamar megszerezték a vezetést a hazaiak, Csonka Róbert két és Horváth Dániel egy találatával 3-1-re meglépett a Szentmárton. Bár az Uszód Borsos Tamás és Deli Dávid góljaival a 69. percre egyenlíteni tudott, Csonka Róbert a 90. percben megszerezte saját maga harmadik, és csapata negyedik találatát, így 4-3 arányban győzött a Szalkszentmárton.

Vármegye III., Nyugati Csoport: Miklósi GYFE-Dunapataj 1-1, Uszód-Szentmárton 3-4, Hajós-Szakmár 0-2, Fajsz-Császártöltés 4-0, Dunavecse-Dunaszentbenedek 1-7, Harta II.-Bátya 1-1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában