Helvécia

2024.05.22. 14:50

Feketeerdői sportolók a legjobbak között

Újabb sportsikert könyvelhetett el a helvéciai Feketeerdői Általános Iskola. A kedden Kecskeméten megrendezett Kis Iskolák Sportversenye Diákolimpia vármegyei döntőjében Müller Júlia hárompróba egyéni összetett versenyszámban (távolugrás, 60 méter, kislabdahajítás) a III. korcsoportban bajnoki címet szerzett.

Sebestyén Hajnalka

A rangos versenyen szintén vármegyei bajnok lett a lány svédváltó csapat, melynek tagjai Kiss Katalin, Müller Júlia, Cser Alíz és Kiss Hajnalka. Második helyen végzett Juhász Tímea hárompróba egyéni összetettben a II. korcsoportosok versenyében, továbbá Müller Márton szintén a II. korcsoportban ugyanebben a versenyszámban.

verseny, sport, Feketeerdő
Kis Iskolák Sportversenye Diákolimpia megyei döntőjén remekeltek a helvéciai Feketeerdői Általános Iskolások
Fotó: Beküldött fotó

Bronzérmet nyert a fiú svédváltó csapat, melynek tagjai Müller Márton, Dinnyés László, Csala Zoltán és Szászfai Tamás.

Negyedik helyezett lett Marton Mátyás ugyancsak hárompróba egyéni összetettben. A fiú hárompróba csapat a hetedik helyen végzett. Müller Júlia és a lány svédváltó csapat a megyebajnoki címével bejutott az országos döntőbe, melyet június 25-26-án rendeznek Pécsen.

A diákokat felkészítette: Kisházi Ákos és Illés Tibor testnevelő tanár.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában